Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Soția și mama lui se înecau, așa că a trebuit să aleagă. Pe cine a salvat mai întâi

Wednesday, 07 October 2015, 17:49 Sursă: REALITATEA.NET

Wang Fei Guo, un bărbat din China, a mers împreună cu soția și mama sa pe un lac din apropierea casei părintești, la pescuit. Excursia nu a mers însă așa cum ar fi trebuit.

Bărbatul s-a ridicat brusc din barcă, la un moment dat, iar soția sa a căzut în apă. În momentul în care mama sa a încercat să o ajute, barca s-a răsturnat de tot și toată lumea s-a trezit în apă.

Bărbatul nu avea probleme, pentru că știa să înoate, dar nici soția, nici mama sa nu știau, așa că a trebuit să le saveze.

Se pare că Guo nu a ezitat și a salvat-o imediat pe soția sa. Apoi, a reușit să o scoată din apă și pe mama sa, cu o fracțiune de secundă înainte ca aceasta să dispară în adâncul lacului.

Mama a fost dusă la spital, iar după aceea a început scandalul. Tatăl lui Guo, spre exemplu, a fost furios la auzul veștii că bărbatul și-a lăsat mama la urmă.

O dezbatere aprigă s-a stârnit și pe Internet, unde comentatorii s-au împărțit în tabere, pentru a-i lua apărarea lui Guo ("soția e mai tânără, mai are mult de trăit, deci trebuia salvată prima") sau, după caz, pentru a-l critica ("Ai doar o singură mamă").

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN