Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia. A fost ucisă de iubit după ce i-a spus că este însărcinată

Sunday, 24 November 2019, 17:26 Sursă: realitatea.net, Giornale di Sicilia, Agerpres

Ana Maria Lăcrămioara di Piazza, o româncă de 30 de ani care locuia încă din copilărie în Italia, a fost ucisă de un afacerist sicilian, de 51 de ani, cu care avea o relație de un an de zile, relatează Agerpres

Uciderea femeii s-a petrecut vineri, potrivit poliției.

Gestul criminal a intervenit după ce femeia i-a spus iubitului său că este însărcinată şi copilul este al lui.

Antonino Borgia a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuţit. După ce a ucis-o a ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit după câteva ore de carabinieri, care au fost alertaţi de doi martori privind violenţele bărbatului.

Bărbatul a fost arestat şi şi-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat evenimentele şi de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

Bărbatul este originar din localitatea Partinico, situată la circa 8 kilometri distanţă de Giardinello, are o firmă de construcţii şi este căsătorit. Cei doi începuseră o relaţie în urmă cu un an. 

Ana Maria Lăcrămioara i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând totodată că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii.

Ana Maria Lăcrămioara, născută în România, a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo.

Sursă Foto: Giornale di Sicilia


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN