Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele imagini cu asasinarea opozantului lui Putin, Boris Nemţov. Crima, surprinsă de camere

Sunday, 01 March 2015, 08:18 Sursă: REALITATEA.NET

Adversar declarat al lui Vladimir Putin, Nemtov a fost impuscat in spate de 4 ori. El afirmase recent, intr-un interviu, ca se teme sa nu fie ucis de Putin, din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, scrie Hotnews.ro.
 
Vladimir Putin a condamnat asasinarea lui Nemtov, transmitand, prin purtatorul sau de cuvant, ca uciderea opozantului rus "poarta semnele distinctive ale unui asasinat la comanda si reprezinta o provocare." Putin a cerut comitetului de ancheta, Ministerului de Interne si FSB-ului (fostul KGB) sa investigheze asasinatul.

Casa Alba a condamnat "uciderea brutala" a lui Boris Nemtov si a cerut "guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta". De asemenea, Consiliul National de Securitate al presedintelui Barack Obama a postat pe Twitter un mesaj in care sustine ca cei responsabili de moartea lui Nemtov trebuie sa fie "adusi in fata justitiei".

La randul sau, Angela Merkel s-a declarat "consternata" de o "crima lasa" si i-a cerut lui Vladimir Putin sa faca lumina in acest caz.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN