Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul Marii Britanii l-a felicitat, „dintr-o eroare tehnică”, pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA pe Donald Trump

Tuesday, 10 November 2020, 17:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Iulian Budusan

O „eroare tehnică” a făcut ca părţi dintr-un mesaj de felicitare către preşedintele american în funcţie, Donald Trump, să rămână vizibile într-un tweet oficial prin care prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat câştigător al alegerilor din SUA, scrie The Mirror.

Conform purtătorului de cuvânt, guvernul pregătise două declaraţii diferite dat fiind că lupta electorală din SUA era atât de strânsă, dar o eroare tehnică a făcut ca părţi dintr-un mesaj alternativ să rămână integrate pe fundalul imaginii de felicitare a lui Biden.

Marţi, puţin mai devreme, site-ul Guido Fawkes a postat imaginea tweet-ului respectiv după ce i-a ajustat contrastul şi luminozitatea.

Imagine

Imaginea pare să arate pe fundal numele lui Trump, cuvintele „al doilea mandat” şi „despre viitorul acestuia”.

Imagine

„Aşa după cum v-aţi aştepta, au fost pregătite în avans două comunicate pentru rezultatul acestor alegeri atât de strâns disputate. O eroare tehnică a însemnat că părţi din mesajul alternativ au fost integrate pe fundalul imaginii”, a lămurit purtătorul de cuvânt al guvernului britanic.

Varianta oficială de pe Twitter

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN