Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Michael Moore face portretul-robot al votantului lui Trump: Bărbat alb, peste 35 ani, expirat

Wednesday, 19 October 2016, 18:12 Sursă: REALITATEA.NET

Ţinta sa este candidatul republican Donald Trump, căruia Moore i-a dedicat şi pelicula "Michael Moore în Trumpland", cel mai nou film al regizorului american, anunţă The Independent.

În documentarele sale, Moore se dovedeşte un critic acid al globalizării, corporaţiilor, comerţului cu arme de asalt pentru public, dar şi al fostului preşedinte republican George W. Bush.

Patru dintre documentarele regizorului american: "Bowling for Columbine", "Fahrenheit 9/11", "Sicko" şi "Capitalism: A love story" figurează în rândul primelor 10 scurt-metraje cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Nouă producţie, "Michael Moore în Trumpland", se doreşte a fi o avancronică pentru felul în care Trump sau Hillary Clinton vor urmă să schimbe modul de viaţă al americanilor simpli, scrie Business24.ro.

În stilul caracteristic, regizorul american traseza în câteva tuşe şi un portert robot al votantului lui Trump: "Bărbaţii albi, cu vârstă peste 35 de ani, au devenit învechiţi în acest secol. Ei ştiu asta, de aceea îi şi găseşti strânşi grămadă la mitingurile de susţinere a lui Trump".

În analiza sa, Moore a menţionat că lumea ar trebui să "observe mai mult părţile bune ale lui Hillary Clinton".

"Nicio femeie nu a inventat bombă atomică sau pe cea cu hidrogen. La fel, fetele nu intră cu arme în şcoli că să îşi împuşte colegii. Din acest punct de vedere, suntem în siguranţă cu 51% din populaţia Americii. Orice te sperie, sigur nu poartă fustă", comentează Moore în cel mai nou film satiric la adresa politicienilor din SUA.

Moore este un critic acerb al candidatului Donald Trump şi speră că noul sau scurt-metraj să fie vizionat de câţi mai mulţi americani până în ziua alegerilor prezidenţiale.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN