Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea incredibilă a doi copii condamnaţi pentru crimă. Unul dintre ei a devenit preot

Wednesday, 29 July 2015, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Curtis Jones, a cărui eliberare a fost anunțată de purtătoarea de cuvânt a închisorii din Florida în care era deținut, este astăzi în vârstă de 29 de ani și a fost condamnat în 1999 alături de sora sa, în vârstă de 13 ani. Cei doi au fost judecați ca adulți, chiar după ce serviciile sociale au găsit dovezi privind comiterea unor abuzuri sexuale. Ei au fost condamnați la 18 ani de închisoare pentru uciderea partenerei tatălui lor, Sonya Nicole Speights.

 

 

 

 

La momentul crimei, anchetatorii au ajuns la concluzia că ar fi ucis victima din gelozie, dar documente recente indică faptul că au fost abuzați sexual de un al membru adult al familiei lor.Disperați de lipsa de reacție și de susținere a tatălui lor și a partenerei lui, cei doi minori ar fi plănuit să-i omoare pe amândoi și apoi pe acela care îi agresase sexual. După ce au împușcat-o mortal pe Sonya Speights, cei doi s-au speriat și s-au ascuns, fiind arestați de poliție a doua zi.

Curtis Jones a fost eliberat marți dimineață din închisoarea din Florida în care era deținut, iar sora lui urmează să fie eliberată sâmbătă. Curtis Jones a devenit preot în închisoare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN