Crimă oribilă! Și-a ucis colega, a decapitat-o şi apoi a aruncat corpul la canal

Tuesday, 22 October 2019, 23:38 Sursă: REALITATEA.NET

O femeie în vârstă de 55 ani, din Franșa, i-a tăiat capul colegei sale cu o sticlă de vin și i l-a îngropat în grădină. Restul rămășițelor le-a pus în saci, aruncându-i pe un canal. Femeia ar mai fi fost acuzată pentru furt, iar în 2012 ar fi lucrat ca prostituată, avându-l pe soțul său drept complice.

Adaugă părerea ta

O femeie din Franța riscă să-și petreacă tot restul vieții în închisoare, după ce și-a omorât o colegă de muncă, în urma unui conflict.

Femeia în vârstă de 55 ani i-a tăiat capul colegei sale cu o sticlă de vin și i l-a îngropat în grădină. Restul rămășițelor le-a pus în saci, aruncându-i pe un canal, informează Daily Mail.

Potrivit apropiaților celor două, ele erau funcționari publici care se ocupau de gestionarea fondurilor pentru persoanele cu dizabilități, iar femeia ar fi fost geloasă pe cealaltă.

Femeia ar mai fi fost acuzată pentru furt, iar în 2012 ar fi lucrat ca prostituată, avându-l pe soțul său drept complice. Aceasta urmează să se prezinte la proces, riscând să-și petreacă tot restul vieții în închisoare.

Alte articole din: Ultimele Stiri