Gestul șocant al unei vedete Playboy. Poza postată de ea a făcut înconjurul lumii

Wednesday, 20 July 2016, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

Dani Mathers a publicat acea fotografie pe contul ei de pe reţeaua de socializare Snapchat. ”Dacă eu nu pot să trec cu vederea peste asta, atunci în mod sigur nici voi nu puteţi”, a declarat fotomodelul în mesajul care a însoţit acea imagine. Ea a adăugat imediat după aceea un selfie care o prezintă cu mâna la gură, ca şi cum ar fi râs în acele momente.

Sala de sport în cauză, L.A. Fitness, i-a anulat lui Dani Mathers abonamentul şi cardul de membru.

”Comportamentul ei este îngrozitor şi i-a pus pe membrii sălii noastre într-o situaţie riscantă. I-am anulat statutul de membru şi ea nu va mai putea să facă sport în niciuna dintre sălile noastre. Nu e vorba doar de regulamentul nostru, e vorba de lipsa unei decenţe elementare”, se afirmă în comunicatul oficial publicat pe contul de Twitter al L.A. Fitness.

Mai multe publicaţii americane raportează faptul că fotomodelul şi-a pierdut şi locul de muncă de la un post de radio, unde era prezentatoarea unei emisiuni.

Dani Mathers şi-a prezentat scuze prin intermediul unui mesaj pe Snapchat, dar, după aceea, şi-a şters conturile pe care le avea pe reţelele de socializare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN