Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DRAMATIC! O barcă cu motor şi o ambarcaţiune turistică s-au ciocnit în Grecia; trei morți

Tuesday, 16 August 2016, 23:28 Sursă: REALITATEA.NET

Între 15 şi 20 de persoane s-ar fi aflat în ambarcaţiunea turistică, care transporta oameni dintr-un sat situat în extremitatea sudică a Insulei Aegina la o plajă de pe insulţa pustie Moni, a precizat Paza de Coastă.

Era neclar câte persoane se aflau în barca cu motor sau care erau naţionalităţile celor din ambarcaţiunea turistică. Trei corpuri au fost recuperate din apă, iar alte persoane erau salvate, precizează aceeaşi sursă, citată de News.ro.

Autorităţile au anunţat că detalii despre modul în care a avut loc accidentul şi numărul precis al persoanelor salvate era neclar iniţial, în contextul în care eforturile se concentrau asupra găsirii supravieţuitorilor.

Două nave ale Pazei de Coastă şi un elicopter participau la operaţiunea de căutare şi salvare, iar ambarcaţiuni private ajutau aceste eforturi.

Apropierea Insulei Aegina de capitala greacă face din ea o destinaţie populară atât pentru greci, cât şi pentru turişti.

Mici ambarcaţiuni turistice transportă persoane aflate în vacanţă din portul staului Perdika, de pe insulă, la Moni, o insuliţă locuită de căprioare şi păuni, care are un golf ce atrage turişti.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN