Două blocuri zgârâie-nori de lux, de pe malul unui lac, au fost dărâmate de autorități

Saturday, 11 January 2020, 20:50 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Nu doar România este raiul construcțiilor ilegale, care nu respectă, planurile urbanistice sau cerințele obligatorii de mediu. În India, haosul este mult mai mare, dar uneori autoritățile iau măsuri.

Autoritățile din sudul Indiei au demolat două complexe de apartamente de lux pe malul lacului, care au fost construite cu încălcarea normelor de mediu, scrie BBC News.

Locuitorii clădirilor înalte din statul Kerala au văzut cum apartamentele lor de lux și investițiile au s-au evaporat în câteva secunde.

Curtea Supremă indiană a dispus demolarea anul trecut, după ce un comitet a constatat că acestea au fost construite cu încălcarea regulilor care protejează zonele de coastă.

Alți doi zgârie-nori urmează să fie puse la pământ duminică, 12 ianuarie. În total, aproximativ 343 de apartamente - în care locuiesc aproximativ 2.000 de persoane - urmau să fie distruse în weekend, în ceea ce a fost descris ca una dintre cele mai mari acțiuni de demolare din India.

Complexul Sfânta Credință H2O (H2O Holy Faith), care conține 90 de apartamente, a fost primul care a fost doborât sâmbătă. A fost nevoie de doar câteva secunde pentru ca o clădire de 19 etaje să fie distrusă într-o implozie controlată.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 15:34:46
Ali Osmalic Ciubuc

In ro e pacat considera juzii ! Mai bine isi trag o mica atentie si uita (altii mai mor) lumea ...

Alte articole din: Ultimele Stiri