Dezvăluiri. Cum a fost doborât avionul din Iran. "Piloţii au murit pe loc, racheta a lovit sub carlingă”

Sunday, 12 January 2020, 13:39 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Secretarul Consiliului ucrainean pentru Apărare şi Securitate Naţională a declarat că anchetatorii din ţara sa au descoperit imediat dovezi concludente că avionul de pasageri Boeing 737, prăbușit lângă Teheran, a fost doborât de rachetele iraniene, una dintre ele explodând sub cabina piloţilor, dar nu au putut fi făcute publice la început.

"Racheta a lovit carlinga în zona inferioară. Considerăm că este o dovadă importantă, care explică în acelaşi timp de ce nu s-a auzit nimic din cabina piloţilor. Aceştia au murit instantaneu”, a declarat Oleksiy Danilov, Secretarul Consiliului ucrainean pentru Apărare şi Securitate Naţională.

Acesta a adăugat că rămăşiţele avionului păstrează urme lăsate de rachete, indicând în fotografiile de pe telefonul său mobil găurile cauzate de şrapnel, precum şi părţi atribuite de investigatori ca aparţinând rachetelor iraniene, a scris Mediafax.

Anchetatorii ucraineni au avut dovezi imediate despre adevărata cauza a prăbuşirii, dar nu le-au putut face publice atunci. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 14:25:06
Costel

La avioanele militare carlinga este blindată.

2020-01-12 17:19:01
Cristi

Costel-e... ala era un avion civil nu militar, jur ca nu stiu ce sens are comentariul tau. Oricum ,,D-zeu sa ii ierte!,,

Alte articole din: Ultimele Stiri