Descoperire șocantă în casa luată cu asalt în Paris: un al treilea cadavru

Friday, 20 November 2015, 12:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În apartament a mai fost găsit un pașaport aparținând Hasnei Ait Boulahcen, femeia care s-a aruncat în aer în timpul operațiunii de miercuri a forțelor speciale ale poliției franceze. Pașaportul se afla într-o geantă de mână.

Hasna Ait Boulahcen este verișoara lui Abdelhamid Abaaoud, 'creierul' atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, care a fost lichidat în operațiunea de miercuri a poliției franceze.

În prezent, cel mai căutat personaj pentru presupusă implicare în atentatele de la Paris este Salah Adbeslam (26 de ani). Acesta ar fi fost văzut joi seară în cartierul bruxellez Anderlecht, la bordul unui automobil de fabricație franceză, potrivit presei belgiene.

Salah Abdeslam ar fi fost zărit la începutul serii pe Chaussée de Ninove, în cartierul Anderlecht. Ulterior, el și-ar fi abandonat mașina în zona Gare du Midi din Bruxelles. Toate efectivele de poliție disponibile din Bruxelles au primit ordinul de a rămâne pe poziții în urma primirii unei informații de la serviciile de informații conform căreia Salah Abdeslam se ascunde în capitala belgiană fără a mai avea la dispoziție vreun automobil.

De asemenea, poliția belgiană îl caută și pe un membru al familiei Hasnei Ait Boulahcen.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EUROPA