Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO VIDEO Cum arată închisoarea unde va fi încarcerat lordul drogurilor, Joaquin "El Chapo" Guzman

Thursday, 14 February 2019, 16:01 Sursă: REALITATEA.NET

Americanii l-au gasit vinovat pe El Chapo pentru zece capete de acuzare, iar celebrul traficant mexican isi va petrece tot restul vietii in spatele gratiilor.

El Chapo va fi inchis la penitenciarul ADX Florence din Colorado, cunoscuta si ca "Alcatrazul din Muntii Stancosi". Este considerata cea mai sigura inchisoare din SUA si locul care a adapostit cei mai temuti criminali din istoria SUA de-a lungul timpului. Un loc brutal de unde nimeni nu a reusit vreodata sa evadeze. El Chapo are doua evadari spectaculoase la activ, insa aici este aproape imposibil. Chiar si daca va reusi sa sape un tunel, inchisoarea este izolata in munti, departe de orice urma de civilizatie!

El Chapo a fost gasit vinovat la procesul de la New York, iar sentinta sa va incepe din luna iunie. La ADX Florence, El Chapo va fi coleg cu teroristi ISIS, gangsteri si autori de crime rasiale! In celebra inchisoare din Colorado a fost trimis Ted Kaczynski, celebrul criminal in serie care trimitea bombe prin posta si a terorizat America timp de 17 ani! La ADX este inchis pe viata si Dzhokhar Tsarnaev, autorul bombardamentului de la maratonul din Boston, cand trei oameni au murit, iar alti 280 de au fost raniti, in 2013. Abu Hamza, autorul unui atac sangeros in Londra este inchis tot acolo.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN