APOCALIPSA ALBĂ în SUA: "N-am văzut niciodată aşa ceva. Este înspăimântător!"

Thursday, 20 November 2014, 09:54 Sursă: REALITATEA TV

Iarna polară în nord-estul Statelor Unite. Mai mult de 20 de oameni au murit în ultimele zile în urma gerului şi căderilor masive de zăpadă. Temperaturile au coborât brusc, iar stratul de zăpadă a ajuns şi până la doi metri, un record pentru Statele Unite. Ministerul român al afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru statul New York, cel mai afectat de iarna grea.

Adaugă părerea ta

Furtuna de zăpadă s-a abătut asupra regiunii Marilor Lacuri şi a lovit puternic oraşul Buffalo. Suburbiile au fost îngropate sub troiene de zăpadă înalte doi metri, iar cei care s-au aventurat în trafic au fost victime sigure.

19 oameni au murit în ultimele zile în urma unor accidente rutiere produse din cauza poleiului, iar o echipă de baschet a rămas blocată în nămeţi mai bine de 24 de ore.

Temperaturile au scăzut sub pragul de îngheţ în aproape toate statele americane. În oraşe din Florida a fost chiar mai frig decât în Alaska.

Forţa vortexului polar a luat prin surprindere autorităţile din nord-estul ţării. În mai multe comitate a fost decretată starea de catastrofă naturală, iar Garda Naţională a fost mobilizată în sprijinul sinistraţilor.

Alte articole din: VREMEA