Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodii feminine care îi înnebunesc pe bărbaţi. Ele sunt amantele perfecte!

Thursday, 28 April 2016, 14:42 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia Taur uraste complicatiile

Femeia Taur este intotdeuna cu picioarele pe pamânt, foarte conectata la realitate. Este greu de dus cu zaharelul, asa ca barbatii se simt deseori provocati de istetimea si sinceritatea taioasa cu care raspunde avansurilor. Pentru ca isi cunoaste limitele si iubeste ordinea, rareori amesteca obligatiile cu distractia, motiv pentru care relatiile la locul de munca ies din discutie pentru ea. Este sociabila, rabdatoare, practica, naturala si uraste complicatiile. Cu un simt al umorului dezvoltat si un farmec aparte, femeia Taur are intotdeauna un alai de admiratori in jurul ei.

Femeia Rac adora sa fie curtata

Femeia Rac este plina de imaginatie si fantezie, asa ca viata cu ea nu devine niciodata plictisitoare. Are o intuitie foarte buna, care o avertizeaza deseori in privinta relatiilor care nu sunt de bun augur. Pentru ca simte nevoia de siguranta, caminul este foarte important pentru ea. Din acelasi motiv, uneori tinde sa se interiorizeze, asa ca, de obicei, prima intâlnire nu este de ajuns pentru a se deschide in fata unui barbat. Îi place sa fie curtata si, desi devine foarte rar vulnerabila in fata oamenilor, sensibilitatea ei va iesi la suprafata odata ce ii vei demonstra ca esti demn de ea.

Femeia Scorpion este „drogul” barbatilor

Nativa Scorpion este foarte hotarâta, având un caracter foarte puternic. Misterioasa si rafinata, stie cum sa faca barbatii sa venereze pamântul pe care calca, fara ca acestia sa stie ca „veninul” ei da dependenta. Este dominata de dorinta de a-si impune individualitatea, asa ca barbatii care ii pica in mreje vor fi, de fiecare data, ferm convinsi ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si ca nu mai exista alta femeie ca ea. În ciuda faptului ca este o femeie mândra si puternica, se lasa marcata de sentimente, deciziile ei fiind adesea influentate de emotii. Are o sexualitate foarte puternica si este foarte inventiva in intimitate, barbatul care o cucereste bucurându-se de un tratament regal in dormitor, scrie kfetele.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL