Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea 26 februarie - Zi deosebit de caldă, s-ar putea trece de 20 de grade

Wednesday, 26 February 2020, 06:45 Sursă: Realitatea.NET

Vremea 26 februarie. Astăzi vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii februarie, în special în sudul, în estul şi în centrul ţării, unde valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua anterioară. Astfel, cele maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade. În regiunile intracarpatice va ploua pe arii extinse.

Vremea 26 februarie. Vor fi mai ales averse, iar izolat şi trecător şi grindină, local se vor semnala descărcări electrice (cu probabilitate mai mare în Banat şi în vestul Transilvaniei). Pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp. În restul teritoriului, mai ales seara vor fi ploi în general slabe pe spaţii mici în Oltenia şi nordul Moldovei.***

Vremea 26 februarie. În capitală, vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii februarie, cu valori termice în creştere faţă de ieri. Temperatura maximă va fi de 18...20 de grade (valori cu 12...13 grade peste media multianuală a datei).***

Vremea 26 februarie. La munte, înnorările se vor accentua treptat şi temporar se vor semnala precipitaţii - ziua sub formă de ploaie şi lapoviţă sau măzăriche şi doar la altitudini de peste 1700m va ninge, iar pe parcursul nopţii vor predomina treptat ninsorile, mai consistente în vestul Carpaţilor Meridionali şi în nordul Orientalilor.

Vremea 26 februarie. Vântul se va intensifica -îndeosebi în zona înaltă rafalele vor depăşi 80...90 km/h, iar noaptea va fi viscol. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL