Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan

Monday, 08 January 2018, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

"Cred că a existat un interes foarte clar al unor oameni care se ocupă cu transplantul să nu existe reguli şi de aceea de mulţi ani încoace nu au existat reguli, nu au existat reguli clare. Ce s-a întâmplat în ultimii ani este că şi acele reguli puţine care existau au fost încălcate şi au fost încălcate într-un mod flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant. Domnul Lucan a fost preşedintele Consiliului Ştiinţific al Agenţiei Naţionale a Transplantului, puteţi să vă uitaţi la directorii generali de acolo, puteţi să vă uitaţi la domnul Luscalov, puteţi să vă uitaţi la domnul Zota, care conduce de facto această Agenţie Naţională de Transplant de foarte multă vreme", a afirmat Vlad Voiculescu la intrarea în sediul DIICOT.

El a adăugat că actualul ministrul al Sănătăţii, Florian Bodog, a făcut parte din echipa unui corp de control care a mers în inspecţie la Agenţia Naţională a Transplantului.

"Domnul Bodog a fost în Ministerul Sănătăţii mulţi ani înainte, nu vine de nicăieri. Domnul Bodog, de asemenea, a făcut parte din echipa unui corp de control care a fost în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant în urmă cu vreo şapte ani, deci lucrurile nu sunt noi. Corpul de control, de fiecare dată când a mers în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant, a văzut aceleaşi lucruri", a mai spus Voiculescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL