Viorica Dăncilă, răspuns uluitor pentru Klaus Iohannis: "Deţine recordul"

Wednesday, 06 March 2019, 23:14 Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă a spus despre Klaus Iohannis că acesta "contestă la CCR orice" şi că "a ajuns să deţină recordul" la acest capitol.

”Domnul preşedinte este interesat doar de campania electorală și de dorința de a mai câștiga un mandat. Face gesturi care pun în pericol imaginea României. Am văzut blocaj la nivelul numirii miniștrilor, vedem acum la buget, există sau nu motive, contestă la CCR orice.

A ajuns să dețină recordul în materie. Niciun alt președinte nu a abuzat de această prerogativă.

Bugetul pe 2019 prevede creșteri substanțiale pentru investiții, Educație, Sănătate. Sunt puse în pericol dezvoltarea investițiilor în domenii prioritare.

Cred că domnul președinte a demonstrat că nu este interesat nici de creșterea veniturilor, nici de accesul la servicii medicale de sănătate. Cine este de vină că alocațiile copiilor nu au crescut de la 1 martie?”, a spus Viorica Dăncilă.

Declaraţiile premierului Viorica Dăncilă vin după ce Klaus Iohannis a atacat proiectul de buget elaborat de PSD.

"Dincolo de aspectele de constituţionalitate, bugetul rămâne unul bazat pe cifre false, pe bani care nu există, unul al ruşinii naţionale", a afirmat şeful statului care a anunţat că, în aceste condiţii, nu are altă soluţie decât să retrimită proiectul de buget în Parlament.

"Guvernarea PSD a eşuat. Daca PSD nu e în stare să guverneze pentru cetăţean, atunci să plece de la guvernare şi să-i lase pe alţii care se pricep. Este singurul vinovat pentru toate aceste întârzieri ale bugetului. Voi retrimite Parlamentului pentru corectura si imbunatatire Legea bugetului pe 2019. Mesajul e simplu, faceti un buget sănătos pentru România", a mai spus Klaus Iohannis.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL