Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viorica Dăncilă, prima reacție în cazul crimei din Caracal: "Cine a greșit va plăti"

Friday, 26 July 2019, 18:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Crima din Caracal este o dramă cumplită, o tragedie care ne-a înghețat inimile. Ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini.

Ca prim-ministru, solicit imperativ o anchetă completă și elucidarea de urgență a acestui caz, motiv pentru care am dispus alocarea tuturor resurselor necesare din partea Poliției Române și deplasarea de urgență a Ministrului Afacerilor Interne la Caracal.

De asemenea, fac un apel către Președinte pentru o analiză riguroasă în ședința de CSAT de marți, în special a responsabilității STS în acest caz.

Cine a greșit va plăti.

Este un apel ferm către toate instituțiile implicate să analizeze și să impună sancțiuni severe, dar și să corecteze eventuale vulnerabilități și vicii de procedură, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Un bărbat este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române, potrivit news.ro.

Anchetatorii nu exclud ca printre rămăşiţele găsite într-un butoi să se afle şi cele ale fetei dispărute în aprilie.

CITEȘTE FILMUL TRAGEDIILOR AICI!

 

.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL