Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violul de la Vaslui. Lavinia Şandru: Trebuie să punem presiune. Brutele sunt un pericol public

Wednesday, 22 July 2015, 00:00 Sursă: REALITATEA.NET

"Trebuie să ieşim în stradă, să punem presiune. Brutele acestea nu vor scăpa, pentru că reprezintă un pericol public", a afirmat, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderatorul Realitatea TV, Lavinia Şandru. Conform acesteia, nu trebuie să lăsăm astfel de persoane în libertate, mai ales că 80% dintre violatori sunt recidivişti.

"Comunitatea din satul Văleni spune că fata este de vină. Să vă fie ruşine!", a spus Lavinia Şandru.

Liana Stanciu, preşedinte asociaţie de părinţi, a afirmat că tânără nu trebuie să apară la televizor. "Aceşti şapte ne sfidează. Şi părinţii lor fac la fel. Un tânăr spunea: sunt mândru", a afirmat Liana Stanciu.

Eleva violată, anul trecut, până a leşinat, de şapte tineri din Vaslui, a ajuns să nu mai iasă din casă de frica agresorilor şi mai ales a familiilor acestora, care fac tot posibilul să o denigreze. "Îmi este teamă să ies pe stradă. Unii dau vina pe mine", spunea tânără.

De asemenea, Lavinia Şandru a mai mai spus că aceştia băieţi trebuie să plătească pentru ce au făcut, iar justiţia trebuie să dea un exemplu şi că orice tânăr care vrea să denigreze vreo fată în România să se teamă.

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareş Bogdan, a afirmat că ar fi normal ca locuitorii din Vaslui să reacţioneze şi că judecătorul care i-au lăsat în libertate pe cei şapte indivizi reprezintă o pată neagră asupra justiţiei din României şi asupra a tot ce s-a făcut în ultimii doi ani în ţara noastră.

Amalia Năstase, ambasador al Salvaţii Copiii, a afirmat că tânăra trebuie să ştie că nu este o ruşine să fii violată, ci este o mare ruşine să violezi.

Moderatorul Realitatea TV, Lavinia Şandru, le-a transmis părinţilor celor şapte că dacă ei nu au fost în stare să îi educe, îi va educa statul, în puşcărie, pentru că nu vor scăpa. 

Avocata elevei violate de şapte indivizi atacă dur emisiunea lui Măruţă: "A minţit-o"

Alexandru Cumpănaşu, despre prima victorie în cazul elevei violate la Vaslui. Decizia Parchetului

Decizie neaşteptată a tinerei din Vaslui violată de 7 indivizi

 

 


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL