Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violaţi de o fantomă! Caz halucinant în timpul unui reality show

Wednesday, 08 February 2017, 22:16 Sursă: REALITATEA.NET

Kadeena Cox, participantă la jocurile paralimpice, şi Gareth Thomas, fost jucător de rugby, au atras atenţia asupra lor, nu atât datorită prestaţiei din reality show-ul “The Jump”, ci din cauza declaraţiilor lor şocante.

În timpul unuia dintre episoade, Cox, în vârstă de 25 de ani, a solicitat să fie mutată în altă cameră, deoarece în noapte precedentă ar fi fost agresată sexual de o fantomă. Declaraţia acesteia a fost susţinută de Emma Parker-Bowles, nepoata Ducesei de Cornwall. Aceasta este şi ea participantă la show şi a susţinut că, într-adevăr, Kadeena fusese “penetrată de o entitate paranormală.”

Tot în apărarea ei a venit şi fostul jucător de rugby, care a povestit cu lux de amănunte senzaţiile descrise de colega lui. Acesta a dorit şi el să se mute de pe etaj, deoarece este foarte speriat de “poveştile cu fantome”.

Cei doi nu sunt singurii care susţin că aşa ceva este posibil. O altă celebritate, Bobby Brown (fostul soţ al lui Whitney Houston), a susţinut în cartea sa autobiografică faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o fantomă.

“Nu eram drogat, nu luasem nimic”, povesteşte Brown de fiecare dată când are ocazia.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL