Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Vloggeriță bătută cu o rangă în plină stradă! Cine este agresorul

Saturday, 06 June 2020, 10:45 Sursă: realitatea.net, Realitatea PLUS

 

Potrivit presei, agresorul Biancăi Adam a mai lovit doi tineri în 2017, chiriași ai bărbatului la acea vreme. Aceștia au relatat ulterior că au fost evacuați cu forța, s-au trezit cu lucrurile scoase pe casa scării și când au îndrăznit să ceară garanția de 300 de euro înapoi, individul i-a agresat.

La acea vreme, Romeo Rasdan era membru în ALDE, după ce fusese în PSD. A fost dat afară din partid în urma evenimentului, însă a rămas consilier local până în prezent. Totodată, acesta are și afaceri în Chiajna.

Vloggerița Bianca Adam a povestit pe canalul său de YouTube că, recent, ea și prietenul său au fost agresați de dezvoltatorul imobiliar pentru că o bucată de bordură se spărsese după ce fata parcase mașina la blocul vecin. Incidentul s-ar fi întâmplat în București, în cartierul Militari.

„A sarit la bataie, m-a impins , mi-a smuls telefonul din mână. El, cu telefonul meu a aruncat foarte puternic in Brandy, i-a spart capul. Mă trezesc că iese cu un fier de 2-3 metri, de construcții, că injură si alearga spre mine cu el si mi-l infige in picior cu toata forța lui”, a relatat Bianca Adam.

„Poliția din Chiajna s-au deplasat la fața locului, au preluat persoana vătămată la sediul Poliției Chiajna,  unde aceasta a depus o plângere penală”, a anunțat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov, Anne Ciolcă.

Polițiștii din Ilfov fac acum cercetări într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL