Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Scene șocante! O elevă, bătută cu pumnii și picioarele de mai multe colege de liceu

Thursday, 05 March 2020, 17:37 Sursă: Realitatea.NET

Clipe de groază pentru o elevă de clasa a X-a, de la un liceu din Fălticeni, Suceava. Mai multe colege de școală au trântit-o la pământ, tras-o de păr și lovit-o cu pumnii și picioarele. Totul s-a petrecut sub ochii celorlalți elevi, care au preferat să filmeze întreaga scenă, fără să intervină.

Oamenii legii au reușit să identifice atât victima, cât și agresoarele, fiind vorba despre cinci eleve,  cu vârste între 15 și 16 ani, de la Colegiul Agricol Fălticeni. Conflictul ar fi pornit după ce victima i-ar fi adresat uneia dintre agresoare apelativul „creață”.

Citește mai multe pe realitateadesuceava.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-05 22:04:18
Emilia Romania

Sorinei Pintea să ai fie scoase cătusele pentru a putea să se scarpine...în fund.

2020-03-05 22:08:00
Legalizati hotia in Constitutie, lasati modifucarile !!!

Pentru o arestata de coruptue schimbati legile discriminatoriu de repede, daca nu are catuse se impusca si raspunde politistul, daca are catuse tot politistul raspunde ! Ati facut din legislatie un circ in functie de scula prinsa la furat ! Pentru victime, bolnavii care nu primesc fondurile furate de hoti, nu faceti nimic !

2020-03-05 22:29:12
Elena Vijulie

Nici Majestatea Sa Principesa Margareta nu are asistență medicală permanentă și atunci cum e normal să fie pentru o arestată din miile de arestate din Romănia?

Alte articole din: ACTUAL