Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO. Reacții în lanț după demisia lui Sorin Moisă din PSD. Lia Olguța Vasilescu, cel mai dur mesaj

Sunday, 19 November 2017, 20:33 Sursă: REALITATEA TV

Cel mai dur mesaj a venit din partea Liei Olguța Vasilescu. Ministrul Muncii a folosit un limbaj suburban pentru a comenta demisia lui Sorin Moisă din PSD.

Dacă eu nu vă cunosc, electoratul pe care pretindeți că îl respectați, nici atât. Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel și neînsemnat ca dvs. Prindeți viteză că are Cioloș nevoie de un argat acolo”, a scris Olguța Vasilescu, ca răspuns la o postare a lui Ioan Mircea Pașcu.

Fostul premier Dacian Cioloș l-a apărat pe Moisă într-o postare. „Am lucrat cu Sorin mulți ani, și la București și la Bruxelles. Când a candidat la europarlamentare pentru PSD, am înțeles că face asta pentru că el crede în valorile social-democrate. A făcut-o după ce avea deja o carieră profesională recunoscută, fără să aibă nevoie să fie “omul" cuiva, așa cum insistă unii dintre foștii lui colegi de partid, obisnuiți probabil cu funcțiile primite pe bază de jurământ de obediență Șefului.

Replica a venit și din partea lui Victor Ponta. Ignorați țipetele isterice de “trădător” sau “securist” ale postacilor organizați de un fost PRM-ist și plătiți de un fost PD-ist cu banii deturnați de la Tel Drum”, a răspuns Victor Ponta.

Și eurodeputatul Cătălin Ivan a sărit în apărarea lui Moisă. „Plecarea lui Sorin Moisă este o pierdere imensă pentru stânga românească și europeană. Un partid sănătos, democratic, atașat real valorilor de stânga și valorilor europene, nu ar da un Sorin Moisă nici pe o suta de Liviu Dragnea”, a comentat și Ivan.

Eurodeputații PSD i-au reproșat lui Sorin Moisă apropierea de Dacian Cioloș. „Apropierea sa de Dl Cioloș și ai lui a fost întotdeauna mai mare decât cea pe care a arătat-o pentru partidul pe listele căruia a ajuns europarlamentar. Păcat”, a comentat și Ioan Mircea Pașcu.

Sorin Moisă și-a anunțat demisia din PSD tot pe Facebook. Acolo unde l-a criticat pe Liviu Dragnea în termeni duri.

„Asocierea OLAF cu ancheta DNA este devastatoare și face ridicolă teoria complotului „Statului Paralel și ilegitim”. Dat naibii „Statul” asta dacă a preluat și controlul instituției europene anti-fraudă. Chiar dacă în sufletul lui s-ar ști nevinovat, singurul act cu adevărat patriotic pe care îl poate face acum Liviu Dragnea, dacă într-adevăr iubește România, este să se retragă", a explicat eurodeputatul.

Numele lui Sorin Moisă a fost vehiculat pentru funcţia de premier, însă PSD l-a propus, în cele din urmă, pe Sorin Gindeanu.

 
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL