Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Ministrul Dezvoltării, în hohote de râs în ședința de Guvern. Ce gafă a făcut

Monday, 20 January 2020, 19:47 Sursă: Guvernul României

 

Ministrul Ion Ștefan a încercat să pronunțe corect prescurtarea de la Programul Național de Dezvoltare Locală - PNDL, însă nu a reușit decât să spună PNL, prescurtarea Partidului Național Liberal, al cărui membru este. Ministrul s-a scuzat pentru criza de râs spunând ca s-a ocupat mai mult de partid, adică de PNL.  

„Pentru PNLD... , PNLD... , pentru PNDL 2... , PNDL... , PNL...,”, moment în care izbucnește în hohote de râs și explică „... ocupându-mă mai mult de PNL, mi se pare mai ..., da!”, a spus Ion Ștefan, oprindu-se apoi din criza de râs. 

Euforia ministrului s-a întrerupt brusc după ce vicepremierul Raluca Turcan l-a taxat printr-o privire după explicația cu PNL. Și a continuat expunerea despre controalele în teritoriu și neregulile găsite la lucrările prin PNDL.

„În perioada 7-18 ianuarie, Ministerul Lucrărilor Publice a continuat controalele în teritoriu, au fost vizate 1.554 de solicitări în valoare de aproximativ 900 de milioane de lei. În urma controlului efectuat de Corpul de control, au fost verificate 139 de UAT-uri din judeţe, valoarea decontărilor solicitate de acestea a fost de 320 de milioane de lei. În urma controalelor au fost găsite în neregulă 19 solicitări neconforme, cu o valoare de 10 milioane de lei ", a declarat Ion Ştefan.

Întreaga intervenție a ministrului Ion Ștefan în ședința de Guvern și reacțiile vicepremierului și premierului pot fi urmărite în VIDEO:

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL