Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO - Imagini șocante în spitalele din Italia - Pacient coronavirus, mort în toaletă, în propriile excremente."Este un masacru"

Friday, 13 November 2020, 08:06 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Imagini care va pot afecta emoțional au fost publicate pe internet. Este vorba de un bolnav de coronavirus care a murit chiar în toaletă spitalului Cardarelli din Napoli și pare abandonat de cadrele medicale. La doar câțiva metri zac în paturi alți pacienți în secția de AȚI, cu măști de oxigen pe față.

Situația din Napoli este scăpată de sub control după cum spune chiar un ministru italian. Italia a înregistrat de curând un record de 623 de decese coronavirus, cel mai mare număr încă din dată de 6 aprilie, de la primul val coronavirus atunci când țară a fost cel mai dur lovită de pandemie din toată Europa.

Pe imagini se aude un alt pacient care filmează și comentează situația din spital: "Această femeie zace în propriile excremente și nu știm dacă mai trăiește sau nu".

În imagini sunt prezentați mai mulți pacienți: un bărbat care zace pe jos în toaleta spitalului, o femeie pe patul de spital despre care cel care filmează spune că nu se știe dacă mai trăiește sau nu, dar și alti pacienți în stare gravă.

Ministrul de externe din Italia, care este chiar din acea zona, a declarat că situația este una teribilă: "Situația în Napoli dar și în multe alte zone este scăpată de sub control. Guvernul trebuie să intervină pentru că nu mai este timp de așteptat."

Imaginile care va pot afecta emoțional pot fi văzute AICI.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL