Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, atac dur la adresa autorităţilor după atacul asupra baschetbaliştilor de la Brăila

Monday, 17 September 2018, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Liderul Pro România a recaţionat vehement. Redăm ceea ce a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

"SIGURANȚA PERSONALĂ a fiecărui locuitor al României - un subiect atât de important despre care nu reușim să vorbim pentru că suntem intoxicați în fiecare zi cu Protocoale, Stat Paralel, amnistii și grațieri, scandaluri și anarhie!

Ministrul de Interne Carmen Dan se ocupă să lupte cu manifestanțîi / Direcția de Informații a MI are ordine să îi urmărească pe membrii PSD și să îi raporteze lui Dragnea / mii de polițiști cu experiență au fost scoși la pensie anticipat că să facă loc noilor protejați și politruci de la Teleorman/ mărim salariile celor care stau în birouri dar nu ne interesează de polițistul din teren / cheltuim milioane pentru bastoane, scuturi și gaze lacrimogene dar nu reparăm mașinile de intervenție în teritoriu pe care le-am achiziționat în 2014-2015!

Îmi pare foarte rău pentru drama tinerilor jucători de baschet care au venit din America și au fost agresați la Brăila - le doresc însănătoșire grabnică/ și sper că România să nu fie prezentată că o o junglă periculoasă pentru străini !

Dar asemenea atacuri comise de tot felul de mafioți locali se întâmplă în fiecare zi - și nu mai aflăm despre aceste lucruri din presă (că victimele sunt români și nu americani)/ și nici nu facem nimic pentru că poliția să îi depisteze cât mai rapid și justiția să îi trimită la închisoare! Ba chiar pregătim o amnistie pentru Dragnea care o să îi ajute și pe acești indivizi.

În perioada 2012-2015 m-am implicat direct și cu toate forțele alături de Ministrul de Interne pentru a obține un obiectiv fundamental : SIGURANȚA CETĂȚEANULUI! Acum nu se mai ocupă nimeni de la nivelul puterii politice și guvernamentale", a scris Ponta.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL