Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victima nr.33. Povestea tragică a tânărului care şi-a pierdut şi iubita în incendiul Colectiv

Saturday, 07 November 2015, 10:23 Sursă: REALITATEA.NET

Focșăneanul Ionuț Popescu, fiul fostului director al ENET, Valter Popescu, a pierdut, din păcate, lupta pentru viață.

Rănit grav în incendiul din clubul #Colectiv de vinerea trecută și aflat de atunci în comă indusă, Ionuț a fost învins de moarte. potrivit Vrancea24.ro.

El s-a stins azi-noapte, tăcut, pe patul Spitalului de Arși din capitală. Ionuț a fost una dintre victimele aflate dela început în stare critică, iar la exact o săptămână de la tragedie, a plecat la îngeri.

Poate i-a fost prea dor de iubita lui, Monica Tănăsoiu, una dintre cele 27 de victime inițiale din #Colectiv, care a murit din noaptea tragediei.

Cu Ionuț, bilanțul tragediei de vinerea trecută a ajuns la 33 de morți.

Vestea e un adevărat șoc pentru familie, cunoscuți și prieteni, mai ales că evoluția sa îi făcuse pe toți să fie optimiști că Ionuț va avea puterea să lupte pentru viață.

Deși în comă indusă și în stare critică, el a avut o evoluție liniară, iar faptul că starea nu i s-a agravat i-a bucurat pe medici. Tânărul focșănean a fost supus unui număr de două intervenții chirurgicale de transplant de piele. În timpul celei de-a doua operații, el a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare. Azi-noapte, din păcate, orice luptă a medicilor pentru salvarea lui Ionuț a fost zadarnică.

Ionuț Popescu avea 30 de ani, o carieră frumoasă, visuri înalte. Din păcate toate acestea s-au făcut scrum.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL