Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vela: „Autoritățile locale trebuie să intervină pentru deszăpezire cu toate utilajele pe care le au la dispoziție”

Thursday, 06 February 2020, 10:14 Sursă: Realitatea.NET

„Am dispus ca în județele aflate sub avertizare și atenționare să fie pregătite să intervină 16.704 lucratori. Dacă din cauza condițiilor meteo va trebui să închidem anumite segmente de drumuri, trebuie să aplicăm această măsură fără nicio reținere. 

Autoritățile locale trebuie să se mobilizeze, să intervină pentru deszăpezire cu toate utilajele pe care le au la dispoziție. Să verificați modul în care operează firmele care au contracte de deszăpezire. 

Sa mențineți în stare de operativitate toate categoriile de mijloace și echipamente pentru asigurarea acțiunilor de răspuns, astfel încât la ordin să poata fi manevrate forțe și mijloacele necesare să intervină în cel mai scurt timp.

Să aveți în vedere identificarea spațiilor pentru cazarea persoanelor aflate în dificultate”, a susținut ministrul.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-06 16:30:25
Nu poți sa dai puteri sporite

Fără masuri asiguratorii în privința abuzurilor și fără mecanisme de verificare și control.Dacă sănătatea încă nu s a privatizat în domeniul ăsta s a reușit ,nu se mai lucreaza la pausal,se lucrează la procent.Pt cele de mai sus trebuie acordat premiul "Felix Dzerjinski" pt merite deosebite în privința înăspririi represiunii,și strangerra surubului,dar ce mai contează ca l ia un liberal ,"toți o apa și un pamant"

Alte articole din: ACTUAL