Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vedetă tv coreeană, răpită de agenți ai Phenianului. Ofițerii de informații din Sud fac cercetări

Tuesday, 18 July 2017, 14:22 Sursă: REALITATEA.NET

Lim Ji-hyun a devenit o figură îndrăgită la televiziunea din Coreea de Sud, apărând atât în talk-show-uri, cât și în reality show-uri.

Cu toate acestea, o femeie care seamănă izbitor cu Lim a apărut duminică într-un film de propagandă lansat de Phenian, ceea ce a dus la speculații că ar fi fost răpită.

În film, protagonista spune că a fost ademenită în Sud de „fantezia” că va putea „mânca bine și va face o grămadă de bani”, susținând că a fost forțată să-și defăimeze țara natală.

Femeia din clip susține că a revenit voluntar în Coreea de Nord și se prezintă cu numele de Jeon Hye-Sung, iar în imagini apare conversând alături de un alt dezertor celebru, Kim Man-bok, care a revenit în patria de origine, spune el tot de bunăvoie.

Autoritățile nu au confirmat încă dacă femeia din videoclipul de propagandă este, într-adevăr, Lim. Cu toate acestea, ei cred că femeia se află pe teritoriu nord-coreean, fiind răpită de agenți din Nord în timp ce încerca să-și aducă o parte din familie în Coreea de Sud.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL