Vampirii energetici. Ce sunt şi cum să te fereşti de astfel de persoane

Friday, 10 July 2015, 16:59 Sursă: REALITATEA.NET

Fie ca esti o persoana sensibila sau nu, trebuie sa intelegi importanta energiei care te inconjoara. Este un prim-pas esential care te ajuta sa iti valorifici campul energetic in asa fel incat sa aiba un impact pozitiv asupra ta.

Adaugă părerea ta

Aura care te inconjoara te ajuta sa faci un transfer de energie intre tine si persoanele care te inconjoara. Acesta se poate realiza oricand, ori de cate ori intri in contact cu un coleg de munca, cu un vecin, cu un prieten sau cu partenerul de cuplu. Tu vei transmite propria ta energie si vei primi in schimb energia persoanei din fata ta. Astfel, trebuie sa intelegi cat de important este acest schimb de energie si cat de mult iti influenteaza viata.

Probabil ai cunoscut persoane in preajma carora te simti obosita, vlaguita, iar acest lucru se intampla din cauza ca energiile lor sunt negative, te coplesesc. Daca nu esti atenta, la finalul zilei te poti confrunta cu probleme severe, nu vei mai fi capabila sa duci la bun final unele activitati si vei avea o stare de somnolenta puternica.

In primul rand, trebuie sa stii ca prezenta in mijlocul naturii este purificatoare pentru aura. Te ajuta sa elimini energiile negative. Fii in contact cu natura, paseste desculta pe iarba, imbratiseaza un copac sau stai la marginea unui lac, pentru ca si apa te poate ajuta sa te linistesti si sa iti cureti campul energetic. Fiecare copac are secventa sa unica, el te ajuta sa indepartezi energiile negative si iti ofera un sentiment placut, de siguranta, scrie ele.ro.

Totodata, trebuie sa stii si ca pietrele sau cristalele au proprietati electromagnetice. Ele te ajuta sa iti cureti aura si sa elimini toate energiile negative. Nu in ultimul rand, incearca sa stai langa acele persoane care te ajuta sa iti suplimentezi energia, care gandesc pozitiv si care iti pot curata aura.