Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Val de accidente rutiere după relaxarea măsurilor

Saturday, 16 May 2020, 12:28 Sursă: Realitatea PLUS

Un tânăr de 26 de ani a murit într-un accident cumplit de circulație. Tragedia s-a petrecut în localitatea Moșteni, județul Teleorman, iar două echipaje de pompieri au intervenit la locul accidentului. Șoferul a fost găsit singur în autoturismul răsturnat. Era încarcerat și în stop cardiorespirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Două accidente grave s-au produs noaptea trecută și în județul Constanța. Un bărbat de 43 de ani a murit în urma impactului dintre două mașini, în localitatea Viroaga. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi, de 29 de ani, conducea în zig zag și a lovit în plin celălalt autoturism. Șoferul vinovat consumase alcool, spun polițiștii.

La Medgidia, un bărbat de 41 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu o motocicletă, pe câmp. Bărbatul nu avea permis de conducere.

Un accident grav a fost filmat cu telefonul pe o stradă din Capitală de alți șoferi aflați în trafic. În imagini se vede o mașină răsturnată și grav avariată. Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a sărit pe carosabil.

Accident grav și pe centura orașului Caransebeș. În accident au fost implicate un tir frigorific și două autoturisme, iar șoferul uneia dintre mașini a fost dus în stare gravă la spital. Poliția a început o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-16 16:28:10
Silviu

Infectati cu cacat.mereti mai si vedeti-va de treabă.a mai trimis o cunoștință un test care doar l-a desfacut si la inchis la loc si a iesit pozitiv.corona lu' pește.toti mor de corona ,nimeni de alta boală 🤬

2020-05-16 18:28:26
Iliescu i.

A mers prostimea la miting ca să ce facă?

2020-05-16 19:34:59
Oprea Ion

Pula town.

Alte articole din: ACTUAL