USR îi cere lui Iohannis să nu promulge legea care scutește jurnaliștii de impozitul pe venit, dar "UITĂ" adevăratul măr otrăvit

Wednesday, 12 February 2020, 12:08 Sursă: realitateadindiaspora.net

Autor: Realitatea.NET

Un amănunt important este faptul că, potrivit cifrelor date publicității, în top 3, chiar și pe ultima poziție, se află Uniunea Salvați România. Astfel, PSD a primit 7.104.247,14 de lei, PNL – 3.943.235,50 de lei, USR – 1.052.831,91 de lei, ALDE – 861.873,20 de lei, PMP – 473.774,36 de lei, Pro România – 658.019,94 de lei, Partidul Forța Națională – 105.283,19 de lei.

Pe de altă parte, acordarea subvenției pentru Uniunea Națională pentru Progresul României a fost suspendată. UNPR ar fi avut o subvenție de 21.607,92 lei.

Revenind la USR, însă, interesant este faptul că senatoarea Florina Presadă a anunțat că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să retrimită Parlamentului legea care îi scutește pe jurnaliști de impozitul pe venit, act normativ pe care îl cataloghează ca fiind un „măr otrăvit”. Și nu se oprește aici! Legea care îi scutește pe jurnaliști de impozitul pe venit ar fi în beneficiul patronilor de mass-media, „jucători politici importanți”, acuză aceasta.

"Dacă ținem la democrație, ținem și la independența presei. Iar independența presei nu se întreține cu scutiri de impozit pe venit. (…) Scutirea de impozit pe venit nu se va regăsi în buzunarul jurnaliștilor, dacă suntem tentați să credem că în felul acesta am găsit soluția pentru a crește veniturile jurnaliștilor. Scutirea de impozit pe venit se va regăsi în profitul patronatelor de media, jucători politici importanți", scrie Florina Presadă, pe Facebook.

Dar să vedem cum sunt alocate partidelor politice subvenţiile de la bugetul de stat.

Citește continuarea pe realitateadindiaspora.net


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-13 06:17:38
Scutiți de impozite si pe americani ,că ei ne apără de ruși !

Faceti rost de bani ,domnilor ,lăsati puterea pe care o plătiți cu trădarea ! Ziceti că procurorii de dreapta nu se ocupă cu crimele economice ?Sau nu-i lasă presedintele meu ?Si-apoi ,acest plâns de babe că nu sunt bani ,ar trebiu sancționat cu aruncarea cu ouă clocite in colpotori,chiar guvernatori fiind,sarcina lor e de a găsi surse de bani ,nu bani cu dobânzi de la bancile sărace.E o sutuție echitabilă,ca cea mai bogată țară din Europa are cei mai săraci lociutori ,ca gazul ,petrolul ,auruț si electricitatea fac bani pentr yachturi la americani ?.Nu v-ar fi rusine ,demnitari ,sa va vindeti pe voi,nu pe noi miseilor si noi să tăcem !.Impozitati pe compradori si faceti bani pentu poporul care detine bogățiile de care vă batei joc,să vă tină la putere !

2020-02-13 09:26:22
Cetateanul

Ce spuneti de o revizuire a tuturor privatizarilor din 89 incoace ? Unii au spus ca este imposibil de facut, bulgarii o fac deja . Acolo sunt banii, nu la amarasteni .

Alte articole din: SOCIAL