Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unități școlare din Sectorul 4: Şcoala Gimnazială Nr. 190 şi Colegiul Național „Gheorghe Şincai” în scenariul roşu de funcţionare

Friday, 09 October 2020, 21:12 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

"Primăria Sectorului 4 a dispus în regim de urgenţă măsuri de dezinfecţie a clădirilor în care funcţionează Colegiul Naţional 'Gheorghe Şincai' şi Şcoala Gimnazială Nr 190, după ce în cursul zilei de astăzi, 09.10.2020, a fost înregistrat al treilea caz confirmat de infecţie cu SARS-COV 2, în rândul elevilor, condiţii în care, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, cele două unităţi de învăţământ au intrat în scenariul roşu de funcţionare în condiţii de pandemie - întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem on-line pentru următoarele 14 zile", a precizat autoritatea locală.

De asemenea, cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore au fost confirmate în rândul elevilor şi al angajaţilor de la cinci unităţi de învăţământ, autoritatea locală dispunând măsuri de dezinfecţie.

Au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 un îngrijitor de la Grădiniţa Nr. 224, un cadru didactic de la Colegiul Naţional "Octav Onicescu" şi câte un elev de la fiecare din unităţile: Şcoala Gimnazială Nr. 99, Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", Seminarul Teologic Liceal Ortodox.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL