Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Unde lucrează medicul oncolog vizat de ancheta DNA în mafia cancerului

Tuesday, 28 July 2015, 15:04 Sursă: REALITATEA.NET

Acesta a declarat marți că ancheta vizează o singură persoană, însă nu a dat alte detalii privind identitatea acestuia. "După ora 11,30 a avut loc o percheziție din partea DNA la Institutul Oncologic care a vizat un cabinet medical și o singură persoană, un medic, care își desfășoară activitatea în cadrul institutului. Am luat la cunoștință de percheziție, dar nu știu ce vizează aceasta. Institutul Oncologic nu este implicat în această urmărire penală. Nu știu dacă s-au ridicat documente, nu pot spune despre cine este vorba", a spus Achimaș.

De asemenea, alte percheziții ale procurorilor DNA au vizat, tot la Cluj, Secția de Oncologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca. Managerul SCJU, Petrică Șușcă, a confirmat derularea cercetărilor în cadrul spitalului, dar a spus că nu are informații despre obiectul cercetărilor. Procurorii DNA efectuează marți percheziții în 61 de locații situate în municipiul București și în județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012-2015.

Acțiunea vizează persoane fizice, clinici oncologie din cadrul spitalelor județene Sibiu, Zalău, Târgu Mureș, CJAS Sălaj, Institutul Oncologic "Ion Chiricuță", Spitalul de zi Cluj-Napoca, Cabinetul Oncologic situat la mansarda Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și firme și distribuitori de medicamente pentru cancer.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL