Un tren de călători a ars aproape complet, în județul Arad

Un tren aproape ars complet la Arad
Un tren aproape ars complet la Arad

Un tren de călători a ars aproape complet, în această dimineață, între localităție Sântana și Zimand, din județul Arad. La momentul producerii incendiului, în garnitură se aflau 3 pasageri și mecanicul trenului, informează realitateadearad.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bomba momentului! Ion Iliescu, 'încătușat' de autorități! NU mai are scăpare...

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Liderul PSD i-a sugerat lui Piedone să rămână primar la S5
Ciolacu s-a spălat pe mâini de Piedone: Am încetat orice dialog și orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone
Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a anunțat că s-au încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PPSUL la Primăria Generală a Capitalei.

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Parchetul General continuă urmăriea penală în Dosarul Mineriadei faţă de Roman, Voiculescu, Măgureanu, Cozma și Sârbu
Parchetul General anunţă, joi, continuarea urmării penale în Dosarul Mineriadei faţă de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cosma şi generalii Vasile Dobrinoiu şi Petre Peter. Fostul președinte Ion Iliescu, șef al statului în acel moment, va fi audiat la domiciliu.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru primărița de la Sectorul 1 - Clotilde Armand. Exact în ziua în care și-a depus candidatura, aceasta a fost trimisă în judecată.

Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul
Halucinant! Clotilde dă vina pe Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată că și-a mărit singură salariul
Clotilde Armand dă vina pe Marcel Ciolacu după ce a fost trimisă în judecată pentru că și-a mărit singură salariul.

Social

La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Foto: Profimedia
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Pericolele care ne pândesc în magazine - atenționări de la ANPC
Într-o lume în care sănătatea și siguranța alimentară sunt tot mai importante, cumpărarea de pește de calitate devine o preocupare majoră pentru mulți consumatori. Cu toate acestea, pericolele ascunse pot fi întâlnite chiar și în magazinele aparent de încredere. În preajma Sărbătorii Floriilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ne atenționează asupra unor aspecte esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când alegem să cumpărăm pește, pentru a ne proteja sănătatea și a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt de cea mai bună calitate.

Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Într-o inițiativă menită să responsabilizeze tinerii șoferi, legislația rutieră din România ar putea suferi modificări semnificative. Un proiect de lege recent aprobat de Comisiile juridică și pentru apărare din Senat ar permite adolescenților de 17 ani să obțină permisul de conducere pentru categoriile B și BE, însă sub o condiție strictă: aceștia trebuie să fie însoțiți de un șofer experimentat.

Îngrijitoare a unei grădiniţe din Cugir, lovită cu pumnul în faţă de mama unui copil
Bătaie ca-n filme într-o grădiniță din Cugir. Îngrijitoarea, lovită cu pumnul în faţă de mama unui copil. Ce a scos-o din minți pe femeie
Scene mai puțin obișnuite., despreinse parcă din filmele de acțiune, au avut loc într-o grădiniță din Cugir județul Alba. Îngrijitoarea grădiniței ar fi fost agresată în incinta instituţiei de învăţământ de către mama unui copil, pe fondul unor discuţii legate de comportamentul fiicei femeii.

Coloană de 8 kilometri în Vama Giurgiu
Coloană de 8 kilometri în Vama Giurgiu. Tirurile care ies din România aşteaptă trei ore
Joi după-amiază, situația la controlul de frontieră pentru camioane, la ieșirea din România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, a devenit alarmantă, timpul de așteptare ajungând la două sute de minute, iar coada de vehicule întinzându-se pe aproximativ opt kilometri. 

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Horoscop pentru luna mai 2024. Cele 5 zodii care au parte de pierderi substanțiale
Horoscop pentru luna mai 2024. Cele 5 zodii care au parte de pierderi substanțiale
Luna mai 2024 aduce cu sine schimbări astrale semnificative, care vor influența negativ anumite zodii. Deși pierderile nu sunt niciodată ușor de gestionat, ele pot oferi lecții valoroase și oportunități de creștere personală. Iată care sunt cele cinci zodii care ar putea să se confrunte cu provocări financiare, emoționale sau profesionale în această perioadă.

Ioan Andone. Foto: Profimedia
Ioan Andone a recunoscut motivul pentru care se va muta în Spania: ”Cheltuiesc mai puțini bani decât în București!”
Ioan Andone, legendarul tehnician de fotbal român, a declarat de curând că intenționează să se mute definitiv în Spania, în frumoasa stațiune Marbella, unde deține o casă, motivând decizia prin faptul că cheltuiește mai puțini bani decât în București. 

O femeie a fost salvată de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial
O femeie a fost salvată de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial
Lisa Pisano, o femeie de 54 de ani din New Jersey, a fost salvată de la moarte printr-o procedură medicală revoluționară, fiind prima persoană care a beneficiat simultan de un transplant de rinichi de porc modificat genetic și de implantarea unei pompe mecanice a inimii. Această operație dublă, realizată la NYU Langone Health în New York, marchează un progres semnificativ în domeniul transplanturilor și oferă speranță pacienților cu condiții medicale severe.

Florin Citu a fost pentru o perioadă de timp liderul PNL
„TU DECIZI! Dosar de candidat” Fostul premier Florin Cîțu, de la dosarul pentru condus sub influența alcoolului în SUA la megascandalul vaccinurilor din pandemie
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Florin Cîțu. Fostul premier a ajuns sub lupa procurorilor DNA după ce a cheltuit banii statului ca să cumpere cantități industriale de vaccinuri în pandemie. Cu vechi probleme cu legea, liberalul ar putea ajunge din nou în Parlament, pentru încă un mandat. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus