Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Un teleormănean a fost prins, la mare, cu o pușcă deținută ilegal

Wednesday, 22 July 2020, 16:08 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat ca urmare a unui denunţ privitor la faptul că o persoană, de 32 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, s-ar afla în municipiul Constanţa, având asupra sa o armă neletală, deţinută în mod ilegal.

"Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa. În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a emis pe numele bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, potrivit AGERPRES.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL