Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un nou caz “Caracal”, de data aceasta la Iași?

Tuesday, 30 July 2019, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 29 iulie, ora 21.00, agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că fiica lui, Alecsandra Ioviță, de 15 ani, a plecat de acasă și nu a revenit. Aceasta are o înălțime de 1,65 m, greutatea de 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui. În momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, fiind încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă.

De asemenea, polițiștii caută o fată de 14 ani, din comuna Belcești, județul Iași, care a plecat de acasă și nu a revenit.

Potrivit acesteia, fata are o înălțime de 1,60 metri, greutatea de 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui și păr lung şaten. În momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetelor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL