Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Un milionar a dispărut în timp ce se afla în concediu în România- Recompensă 500.000 de euro pentru cine ajută la găsirea sa

Thursday, 06 August 2020, 06:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Dispariție misterioasă în cazul milionarului din Kuweit aflat în vacanță în România. Familia afaceristului oferă o recomensă de 500.000 de mii de euro oricui oferă informații relevante despre bărbat. Omul de afacerii a dispărut fără urmă acum 5 ani în staţiunea Cheia. Copii acestuia lansează un apel disperat către autorităţile române să îi ajute să îl găsească. 

Jumătate de milion de euro. Atât este recompensa pe care familia unui afacerist din kuweit este gata să o ofere oricui are informații despre bărbat. Mohammed Albaghli avea 80 de ani când a dispărut fără urmă în stațiunea Cheia, din judeţul Prahova. Familia acestuia este convinsă că bătrânul a fost răpit, deși nu avea duşmani, nici în România, nici în Kuweit.

"Au trecut 5 ani de la dispariția tatălui nostru și încă nu știm nimic, dar nu renunțăm! Rugăm autoriatile competențe să nu ignore și să nu uite acest dosar, să depună mai mult efort pentru a rezolva misterul dispariției tatălui nostru", a anuntat familia barbatului.

În urmă cu 5 ani, afaceristul a părăsit pensiunea în care era cazat, a traversat șoseaua şi a intrat, în curtea unei pensiuni vecine. Martorii spun că la momentul dispariției, bărbatul purta acelaşi îmbrăcăminte obișnuită. Un veşmânt alb, papuci, baston şi o şapcă.

Ultimele persoane ce l-au zărit pe milionar sunt îngrijitoarea lui și administratorii unei pensiunii. Aceștia spun că urca treptele care duc spre panorama munților Ciucaș.

Afaceristul își petrecea concediile în România de mai bine de 20 de ani. De obicei statea la vila deţinută de familie. Doar că de această dată, a vrut liniște și s-a cazat la o pensiune învecinată. De atunci milionarul nu a mai fost văzut niciodată. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL