Un drum recent modernizat are gropi de 2 metri adâncime

Thursday, 18 February 2016, 14:01 Sursă: REALITATEA.NET

Drumul judeţean care face legătura între localităţile arădene Crocna şi Dieci s-a surpat din cauza eroziunii provocată de Crişul Alb.

Un drum modernizat în urmă cu aproximativ patru ani de zile s-a surpat pe o lungime de peste 40 de metri, gropile rezultate având adâncimi de până la doi metri, potrivit Aradon.ro.

Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, când şoseaua care leagă localităţile Crocna şi Dieci a luat-o la vale. Potrivit directorului Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Arad, Răzvan Ciubotaru, instituţie în administrarea căreia se află drumul respectiv, cauza surpării drumului o reprezintă eroziunea exercitată de râul Crişul Alb.

„Râul trece chiar pe lângă acostamentul drumului. În timp, malul s-a erodat, iar acum şoseaua a cedat", a spus Ciubotaru.

Se pare că vina aparţine Direţiei Ape Crişuri, care are în administrare râul şi care trebuia să asigure malurile. „Vineri va avea loc la Prefectură întâlnirea membrilor Comisiei de Calamităţi. Acolo se va stabili exact cum intervenim. Dar noi am făcut deja un plan", a mai spus directorul din cadrul CJA.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL