Un copil de aproape doi ani a murit după ce s-a opărit în oala cu ciorbă

Friday, 16 February 2018, 13:52 Sursă: REALITATEA.NET

Un băieţel de un an şi zece luni, din Pătrăuţi, a murit, miercuri, în ambulanţă, în timp ce era transportat spre Bucureşti. Micuţul a căzut într-o oală cu ciorbă pe care mama sa o pusese pe podea, la răcit.

Adaugă părerea ta

Se pare că băiatul se juca cu verişorul său în vârstă de trei ani, în timp ce mama sa pregătea o cratiţă cu ciorbă, pe plită. La un moment dat, femeia a luat oala cu ciorbă fierbinte şi a pus-o pe pardoseala încăperii. Cei doi copii alergau, iar fiul ei, de un an şi zece luni, s-a dezechilibrat şi a căzut în vasul respectiv.

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță care l-a preluat pe micuț și l-a transportat la unitatea spitalicească suceveană, unde a fost diagnosticat cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală, fiind internat pentru tratament şi îngrijiri de specialitate.

Conform obiectivdesuceava.ro, din păcate starea micuțului s-a agravat, astfel încât medicii suceveni au decis să-l transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale de pe ambulanță, băiețelul a murit în drum spre clinica bucureșteană.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a căzut copilul în cratiţa cu ciorbă.