Un celebru actor a fost declarat prădător sexual violent de către un judecător. Ce a făcut vedeta

Tuesday, 25 September 2018, 20:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Actorul Bill Cosby a fost declarat "prădător sexual violent" în virtutea legilor din statul american Pennsylvania, marţi, în cadrul unei audieri la finalul căreia starul de comedie îşi va afla pedeapsa pe care o va primi, după ce a fost condamnat pentru agresiune sexuală.

Bill Cosby, în vârstă de 81 de ani, riscă să primească o pedeapsă de închisoare cu executare, întrucât a drogat-o şi agresat-o sexual pe Andrea Constand, o prietenă de-a lui, în perioada în care aceasta ocupa funcţia de administrator al Universităţii Temple, în anul 2004.

Judecătorul Steve O'Neill de la Tribunalul din regiunea Montgomery a precizat că va comunica sentinţa în procesul actorului Bill Cosby în cursul după-amiezei de marţi.

Prin decizia judecătorului de a-l declara pe Bill Cosby un "prădător", starul de televiziune, supranumit în trecut "America's Dad", va fi inclus pe lista infractorilor sexuali din Statele Unite. El va trebui să urmeze cursuri lunare de consiliere psihologică şi va rămâne pentru toată viaţa înscris în registrul infractorilor sexuali, administrat de Poliţie. Vecinii şi şcolile vor fi notificate în acest sens prin intermediul unor documente care includ numele, adresa şi infracţiunile comise de Bill Cosby.

Procurorii americani au cerut ca Bill Cosby, găsit vinovat în luna aprilie, să primească pedeapsa maximală - între cinci şi 10 ani de închisoare. El a devenit prima celebritate condamnată pentru agresiune sexuală după apariţia, în 2017, a mişcării #MeToo, care a încheiat carierele unor bărbaţi influenţi din entertainment, politică şi alte sectoare de activitate.

Bill Cosby şi-a construit reputaţia unui actor care apare în producţii dedicate întregii familii, după ce a interpretat îndrăgitul personaj Cliff Huxtable în sitcomul "The Cosby Show", difuzat pe micile ecrane americane în anii 1980.

Popularitatea lui uriaşă a fost însă eclipsată după ce a fost condamnat în procesul demarat împotriva lui de Andrea Constand.

Mai mult de 50 femei l-au acuzat pe actor de comiterea unor abuzuri sexuale, fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu câteva decenii, cele mai multe dintre acuzaţii fiind însă mult prea vechi pentru a putea fi deschise procese în instanţă. Cazul Andreei Constand a reprezentat singura acuzaţie ce a putut fi instrumentată şi transformată într-un proces încheiat cu o condamnare.

 

Sursa

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL