Bărbat, îngropat de viu sub un mal de pământ. A fost scos de pompieri fără semne vitale

Thursday, 07 November 2019, 12:21, Sursă: REALITATEA.NET

O persoană este prinsă sub un mal de pământ, miercuri la prânz, iar o operațiune dramatică de salvare a avut loc, potrivit RealitateadeTeleorman.net. Bărbatul efectua lucrări de canalizare în momentul în care pământul s-a surpat, iar omul a fost îngropat de viu la o distanță de aproximativ 3 metri adâncime. Muncitorul a fost scos de pompieri fără semne vitale, fiins supus unei proceduri de resuscitare.

Adaugă părerea ta

UPDATE. Pompierii au reuşit extragerea bărbatului de 41 de ani care era în stop cardio-respirator, fiind efectuate manevre de resuscitare.

Accident de muncă în localitatea Lunca din Teleorman. Un muncitor care efectua lucrări de canalizare este îngropat de viu sub un mal de pământ. Se intervine pentru scoaterea persoanei. Deocamdată nu se știe dacă aceasta este în viață sau nu.

La fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție pentru a-l scoate pe bărbat. Pe lângă echipa de descarcerare a fost solicitat și un elicopter SMURD.

"Persoana este acoperită de pământ. E o intervenție contracronometru. Nu știm încă dacă este în viață sau nu", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Detalii aici