Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un avion s-a prăbuşit în Argeş

Wednesday, 07 November 2018, 13:06 Sursă: REALITATEA.NET

Pilotul este conştient, dar prezintă mai multe traumatisme, potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Argeş. 

În aeronava se afla doar pilotul, care în urma evenimentului a suferit mai multe leziuni. Persoana este conştientă şi a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. ISU Arges a alertat un echipaj de stingere a incendiilor şi un echipaj de prim-ajutor SMURD.

„La Topoloveni, la aerodrom, un avion de agrement a căzut. Pilotul este conştient, cu politraumatisme”, au transmis reprezentanţii Ambulanţei Argeş.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Argeş au spus că pilotul este singura victimă, el fiind cel care a sunat la 112.

„În accidentul aviatic a fost implicat un avion de agrement. Este o victimă conştientă, pilotul, care a sunat. Prezintă traumatisme. S-a întâmplat în Topoloveni, strada Nucilor, zona hangarului”, au spus reprezentanţii ISU Argeş.

Potrivit realitateadearges.net, pilotul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. El a spus că s-a prăbuşit într-un lan de porumb pe strada Nucilor şi are nevoie de îngrijiri medicale. Pilotul a precizat că a căzut de la aproximativ 100 de metri înălţime. Tot el a mai spus că a reuşit să evite un stâlp de înaltă tensiune şi în acel moment a rămas fără portanţă.

Echipaje de poliţie şi pompieri au pornit către locul unde s-a prăbuşit avionul de agrement. Pilotul era plin de sânge dar conştient şi cooperant. A fost preluat de ambulanţa SMURD fiind transportat la spital. prezenta mai multe traumatisme la nivelul feţei şi la cap. Avionul de tip planor era distrus ca aproape complet după ce, se pare, că a căzut în bot.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL