Un alt pădurar la un pas să fie ucis de hoții de lemne

Thursday, 24 October 2019, 11:02, Sursă: REALITATEA.NET

Pădurarii continuă să fie amenințați de hoții de lemne. Un pădurar a fost amenințat joi, în județul Arad, cu motofierăstrăul de către un bărbat pe care l-a prins la furat lemne, scrie realitateadearad.net.

Adaugă părerea ta

Pădurar amenințat cu motofierăstrăul de către un bărbat pe care l-a prins la furat lemne
Un bărbat de 33 de ani din județul Arad este cercetat de polițiști după ce l-ar fi amenințat cu motofierăstrăul pe pădurarul care l-a prins la furat lemne, relatează realitateadearad.net.

Bărbatul este cercetat pentru furt de material lemnos și ultraj. Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă individul mai este implicat și în alte cazuri de natură penală.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Secției 7 Rurală Lipova cercetează un bărbat de 33 de ani, din Ususău, care, în seara zilei de 21 octombrie a.c. a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea cu o camionetă aproximativ 1,25 metri cubi de lemne depozitați în rampa unui fond forestier de pe raza localității Lipova. La vederea lucrătorului de la ocolul silvic, acesta l-ar fi amenințat cu un motofierăstrău, pe care l-ar fi pornit în fața acestuia încercând să-l intimideze, după care ar fi plecat”.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, găsind la domiciliul bărbatului cantitatea de lemne sustrasă”, a mai decalarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.