Un alt monstru marin a apărut pe plaja din Filipine după cutremur

Monday, 27 February 2017, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Plajele filipineze au fost scena unor spectacole grotești în urma celui mai recent cutremur de 6,5 grade Richter, care a zguduit țara acum cîteva zile. Fenomenele s-au întâmplat atât de des, încât a devenit aproape statistică, iar localnicii cred că aparițiile misterioase prevăd astfel de catastrofe naturale.

Pe plajele din Filipine au apărut în ultimul timp cadavrele unor creaturi bizare, nemaiîntâlnite, iar localnicii s-au înghesuit să-și facă selfie-uri cu ele. Pe lângă misterioasa creatură cu blană albă și lungă de acum câteva zile, au mai apărut câțiva pești-vâslă, lungi de câțiva metri. 

Această specie de pește trăiește la mare adâncime și este foarte greu se reperat. Ceea ce este îngrijorător este faptul că mai multe exemplare au fost găsite eșuate de-a lungul câtorva plaje cu puțin timp înainte de cutremur.

Situația a dat naștere la tot felul de teorii ale conspirației, superstiții și chiar teorii științifice cu privire la moartea bruscă a unui număr atât de mare de pești în tandem cu mișcările tectonice. Totuși, nimeni nu a reușit să dea vreo explicație plauzibilă.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN