Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață

Monday, 13 January 2020, 00:08 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista TV a fost găsită fără suflare în casă după ce vecinii au spus că nu au mai văzut-o de câteva zile și nu le-a mai răspuns prietenilor la telefoane. Potrivit primelor informații, doi câini au fost găsiți de asemenea morți în casă, iar alți patru erau în viață.

Cristina Țopescu, fostă jurnalistă și prezentatoare TV a fost găsită moartă în casă, a informat Realitatea Plus. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, după ora 22.00, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată că ar fi avut parte de o moarte naturală, în somn, dar urmează să fie făcută o expertiză medico-legală.

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață a fost postată pe Facebook chiar de jurnalistă în data de 18 decembrie. Cristina Țopescu este alături, în poză, de Mihaela Miroiu și de Vlad Voiculescu:

Imagine

Textul postat de Cristina Țopescu lângă fotografia de mai sus: "Cu doi oameni dragi mie si voua prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu?😊 Am facut poza asta după emisiunea de aseara, o postez azi, mai pe seara, s-o vedeți".

Moştenind pasiunea pentru televiziune de la tatăl sau, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, Cristina Țopescu a făcut carieră la pupitrul ştirilor, fiind ani buni crainică la Pro TV, după care a devenit imaginea jurnalului de la Prima TV, timp de 12 ani. După alţi ani petrecuţi în studiourile Antenei 3, unde realiza emisiunea „Dincolo de ştiri”, Cristina Ţopescu s-a retras din presă.

Cu toate acestea, parcursul său în jurnalism rămâne unul demn de consemnat, iar fotografiile de arhivă dovedesc că a fost una dintre cele mai frumoase prezenţe de pe micile ecrane.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL