Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UE limitează exporturile de echipament medical de protecţie

Sunday, 15 March 2020, 18:47 Sursă: Realitatea.NET

Uniunea Europeană a anunţat, duminica aceasta, că va limita exporturile de măşti chirurgicale şi alte echipamente de protecţie, pentru a garanta aprovizionarea blocului comunitar pe fondul pandemiei cu noul coronavirus, transmite agerpres.

"Am adoptat astăzi (duminică - n.r.) un sistem de autorizare la export pentru aceste echipamente (medicale - n.r.). Aceasta vrea să însemne că acest tip de exporturi în afara Uniunii Europene vor trebui autorizate de guvernele Uniunii Europene", a declarat şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, într-o înregistrare video postată pe contul ei de Twitter.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-16 00:25:42
Matematic vorbind, se trage de timp !!!

Virusul nu dispare, e undeva acolo. Se pare ca era demult prin zona. Tot ce se face este sa vedem cite lipsuri si nevoi avem !!! Cheltuind multi bani fara sa invatam nimic !!!

2020-03-16 00:26:28
Monica Ciupagea

Nu este un tratament nou! Pre-exposure prophylaxis (PrEP) este o forma de prevenire HIV disponibila in multe tari, nu doar în UK si consta in adminittatea unei doze zilnice de ARV (antiretroviral) de exemplu combinatia tenofovir/emtricitabine, persoanelor HIV negative pentru a preveni infectarea cu HIV. ARV este folosit si in tratamentul HIV/SIDA si este disponibil in toate tarile, inclusiv in Romania

2020-03-16 00:35:31
Tanti firea, cu scuzele de rigoare !!! Oamenii pot, si prefera, sa moara acasa !!!

Ce altceva mai puneti la dispozitie !? Costume, masti, manusi, ventilatoare, generatoare de oxigen, medicamente, personal medical, toalete, igiena, dezinfectanti, mincare !? Sau doar paturi !????

2020-03-16 01:01:12
Catalin

Un articol tradus din engleza extrem de prost. Se vede ca cine l-a tradus e doar un traducător jalnic și nu este un jurnalist specializat într-un anumit domeniu, cum se procedează. PreP nici nu e numele unui "medicament" ci este o forma de profilaxie pre expunere. Eu iau PreP (în România) de un an!

2020-03-16 05:15:20
Robert

Mai este putin si Dansul Pinguinului revine mai ceva decat virusul asta...

Alte articole din: ACTUAL