Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tupeu de beizadea. A inaugurat cu mașina Podul Centenarului, deschis doar pentru pietoni

Saturday, 01 December 2018, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, sfidează din nou! Cu toate că Podul Centenarului din Oradea nu a fost, încă, inaugurat, pentru traficul auto, acesta şi-a pus unul dintre gealaţi să mute gardul şi a trecut cu bolidul peste noua construcţie, distribuind imaginile pe internet, informează ebihoreanul.ro.

Podul Centenarului a fost inaugurat miercuri seară doar pentru pietoni, urmând să fie deschis traficului auto abia în cursul zilei de luni.

Victoraş pare inspirat şi de melodia pe care o ascultă în maşină, "Pagini de istorie", interpretată de Puya cu Ligia, Vescan şi Mahia Beldo, în ale cărei versuri probabil că se regăseşte: "Şi lumea te întreabă cum ai reuşit / Să scrii pagini de istorie, pornind de la nimic / Cică nu se poate, eşti prea mic / Dar tu, în inima ta, ai ştiut că vor aplauda, într-o zi, toţi, nebunia ta".

Dovada apare într-un story pe Instagram, postat de Victoraş Micula vineri seară, puţin după ora 19. În imagini se vede cum, la un moment dat, unul dintre însoţitorii lui Micula coboară din maşină şi, la ordinul acestuia, mută gardul ce interzice accesul pe pod.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL