Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei oameni s-au spânzurat în ultimele 24 de ore în același loc! Scenariu negru în România

Monday, 03 June 2019, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Bistrița a ales să își încheie socotelile cu viața, luni dimineața fiind găsit spânzurat la marginea unei păduri. Acesta este cel de-al treilea caz de suicid petrecut în mai puțin de 48 de ore pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Luni dimineața, în jurul orei 08:30, polițiștii bistrițeni au fost alertați de către un tânăr din Bistrița cu privire la faptul că tatăl său a plecat de la domiciliu amenințând că se sinucide, informează Realitatea de Bistrita.

Polițiștii de la Urmăriri, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat căutări, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, din păcate, bărbatul a fost găsit spânzurat, la marginea unei păduri din dealul Sigmirului, în apropiere de municipiul Bistrița.

Duminică, alți doi bărbați au ales să își încheie socotelile cu viața în același mod, spânzurându-se.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 69 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa de pe raza localității Prundu Bârgăului și, deși medicii au reușit să îl stabilizeze și l-au transportat la spital, în cele din urmă bărbatul a decedat. Cel de-al doilea caz s-a petrecut tot duminică, la o stână de pe raza localității Budacu de Jos, unde a fost găsit tot spânzurat un alt bărbat de 60 de ani.

Detalii despre cele trei cazuri aici


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL